Looking For Anything Specific?

Παοκ Ολυμπιακοσ 3-2 - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης / Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'!

Παοκ Ολυμπιακοσ 3-2 - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης / Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'!. Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). 8 μήνες ago pireasnow newsroom. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο σα, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ.

Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. *από 13/18 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο σα, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Πέλκας / 3′ χασάν, 8′ γκιλιέρμε.

2006-07 18η ΑΓ. ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 - YouTube
2006-07 18η ΑΓ. ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 - YouTube from i.ytimg.com
Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο σα, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους. Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! Πέλκας / 3′ χασάν, 8′ γκιλιέρμε. Μετά από την αεκ όπου έκαμψε την αντίσταση του πανιωνίου σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ (11/0). Με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄.

Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Καραϊσκάκης» σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μερικές μέρες πριν τη σύγκρουση τους για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας (22/5). 31′ νούκοβιτς, 40′ γκερέρο, 42′ σάκχοφ, 60′ τοροσίδης, 77′ ελ καντουρί. Τζολάκης, ομάρ (70′ γκασπάρ), σεμέδο, σισέ, τσιμίκας, μπουχαλάκης, γκιλιέρμε, καμαρά (86′ ελ αραμπί), βαλμπουενά, μασούρας (77′ ραντζέλοβιτς), χασάν. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ (11/0). Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν! Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Μετά από την αεκ όπου έκαμψε την αντίσταση του πανιωνίου σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι. Όλα τα αθλητικά νέα του ολυμπιακου πειραιώς από το διαδίκτυο, 15+ πηγές. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Πέλκας / 3′ χασάν, 8′ γκιλιέρμε. 8 μήνες ago pireasnow newsroom.

31′ νούκοβιτς, 40′ γκερέρο, 42′ σάκχοφ, 60′ τοροσίδης, 77′ ελ καντουρί. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο παίκτη στο 39'. Έχει δεχθεί από δύο γκολ σε δύο ματς: Τζολάκης, ομάρ (70′ γκασπάρ), σεμέδο, σισέ, τσιμίκας, μπουχαλάκης, γκιλιέρμε, καμαρά (86′ ελ αραμπί), βαλμπουενά, μασούρας (77′ ραντζέλοβιτς), χασάν.

ΠΑΟΚ: Θυμήθηκε την τελευταία εκτός έδρας νίκη επί του ...
ΠΑΟΚ: Θυμήθηκε την τελευταία εκτός έδρας νίκη επί του ... from allstarbasket.gr
Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Πέλκας / 3′ χασάν, 8′ γκιλιέρμε. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Ο παοκ άφησε τον ολυμπιακό να πάρει την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε με γρήγορες αντεπιθέσεις να του κάνει ζημία. 10′ πέλκας, 12′ μίσιτς, 69′ πεν. 8 μήνες ago pireasnow newsroom.

Μετά από την αεκ όπου έκαμψε την αντίσταση του πανιωνίου σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι.

31′ νούκοβιτς, 40′ γκερέρο, 42′ σάκχοφ, 60′ τοροσίδης, 77′ ελ καντουρί. Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Πέλκας / 3′ χασάν, 8′ γκιλιέρμε. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Έχει δεχθεί από δύο γκολ σε δύο ματς: 10′ πέλκας, 12′ μίσιτς, 69′ πεν. Ο παοκ άφησε τον ολυμπιακό να πάρει την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε με γρήγορες αντεπιθέσεις να του κάνει ζημία. Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! Μετά το φινάλε ακολουθεί η φιέστα του πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους». Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο παίκτη στο 39'.

Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ολυμπιακός και παοκ θα διεκδικήσουν απόψε (21:00, cosmote sport 1) στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ (11/0).

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Ατρόμητη επική ανατροπή (vids) - foul.gr
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Ατρόμητη επική ανατροπή (vids) - foul.gr from foul.gr
Το τρίτο ημίχρονο στο total football (open, 10/2/19). Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο παίκτη στο 39'. 10′ πέλκας, 12′ μίσιτς, 69′ πεν. *από 13/18 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο σα, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους. 3′ βιερίνια, 19′ μπίσεσβαρ, 82′ ακπομ, 87′ ποντέσε.

Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο παίκτη στο 39'.

31′ νούκοβιτς, 40′ γκερέρο, 42′ σάκχοφ, 60′ τοροσίδης, 77′ ελ καντουρί. 3′ βιερίνια, 19′ μπίσεσβαρ, 82′ ακπομ, 87′ ποντέσε. Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! Μετά από την αεκ όπου έκαμψε την αντίσταση του πανιωνίου σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τζολάκης, ομάρ (70′ γκασπάρ), σεμέδο, σισέ, τσιμίκας, μπουχαλάκης, γκιλιέρμε, καμαρά (86′ ελ αραμπί), βαλμπουενά, μασούρας (77′ ραντζέλοβιτς), χασάν. Σήκωσέ το, δεν μπορούν να περιμένουν! Με τον ολυμπιακό σαστισμένο να μην μπορεί να κερδίσει ούτε μία προσωπική μονομαχία και να επιδίδεται μόνο σε φλύαρη επιλογή άνευ ουσίας. Ο παοκ άφησε τον ολυμπιακό να πάρει την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε με γρήγορες αντεπιθέσεις να του κάνει ζημία. Ολυμπιακός και παοκ θα διεκδικήσουν απόψε (21:00, cosmote sport 1) στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Όλα τα αθλητικά νέα του ολυμπιακου πειραιώς από το διαδίκτυο, 15+ πηγές. Με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Έχει δεχθεί από δύο γκολ σε δύο ματς: παοκ ολυμπιακοσ. Το μεγάλο παιχνίδι του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο της superleague, κυριαρχεί στο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της κυριακής 10 φεβρουαρίου΄.

Posting Komentar

0 Komentar